Alink en Plukaard

6 februari 2019

Alink&Plukaard fileert op eigenzinnige en humoristische wijze het grootste thema aller tijden: de liefde. En dan niet zomaar de liefde, nee, de gepassioneerde, allesverslindende Romantische Liefde.

Allemaal hunkeren we naar die ene, maar probeer die maar eens te vinden. We swipen onze duimen beurs op Tinder of maken een profiel aan met onze meest florissante foto op een datingsite, maar de prins (of prinses) op het witte paard is vaak in geen velden of wegen te bekennen.

En als hij of zij er eenmaal is, begint het sprookje pas echt. Want wat gebeurt er als de prins op het witte paard een bierbuikje krijgt en minder vaak bloemen meeneemt? En de prinses vreemde geluiden maakt bij het avondeten? Swipen we snel door naar de volgende match? Of horen ruzies over de kleur van een nieuwe koelkast bij de ware liefde, en zijn we ‘Happily Ever After’? Alink&Plukaard toont je een zeer vermakelijke, herkenbare en scherpe kijk op onze hedendaagse hysterische zoektocht en laat zich daarbij inspireren door beroemde schrijvers.

Datum en tijd

6 februari 2019 - aanvang 20.00 uur